Thursday, September 18, 2008

Imatges de la recollida de signatures de Decideixo Decidir! de l'11 de setembre de 2008

Imatges de la recollida de signatures de Decideixo Decidir! de l'11 de setembre de 2008


Fossar de les Moreres



DIADA 11 de setembre 2008


Manifestació, ofrena floral, recollida de signatures



Ofrenes florals de la Plataforma pel Dret de Decidir a Barcelona i Sant Boi


Us oferim unes fotografies que mostren l'ofrena floral a Rafel de Casanova realitzades per la Plataforma pel Dret de Decidir a Barcelona i a Sant Boi.

Barcelona

Sant Boi



Actes institucionals em motiu de la commemoració de la Diada


La Plataforma pel Dret de Decidir, en reconeixement a la seva tasca envers la defensa del dret a decidir dels pobles catalans, ha estat convidada a l'acte institucional que em motiu de la commemoració de l'11 de setembre ha organitzat el Parlament de Catalunya.

A la recepció que s'ha celebrat aquest vespre davant el Palau del Parlament en els jardins del Parc de la Ciutadella de Barcelona, hi ha assistit na Elisenda Romeu i en Josep Soldevila, en qualitat de Presidenta interina i Secretari, respectivament, representant l'entitat "Plataforma pel Dret de Decidir".

Dins dels actes institucionals que s'han celebrat avui en el territori, la Plataforma pel Dret de Decidir, en reconeixement a la seva tasca envers la defensa del dret a decidir dels pobles catalans, ha estat convidada als actes institucionals que em motiu de la commemoració de l'11 de setembre han organitzat els Ajuntaments de Girona i el de Tarragona.

A les recepcions que s'han celebrat aquesta tarda en els salons dels Ajuntaments, hi han assistit representants de la Plataforma pel Dret de Decidir del nucli territorial de Girona i del de Tarragona.

Comissió de comunicació

Barcelona, 10 de setembre del 2008

No comments:

Post a Comment