Monday, September 8, 2008

novetats Agost -Setembre Plataforma Pel Dret de Decidir

INSCRIPCIÓ DE NOUS SOCIS


Benvolguts/Benvolgudes

El formulari d´inscripció per a nous socis, el trobareu a l´apartat PREMSA/COMUNICATS.

Un cop complimentat podeu enviar-lo a Plataforma pel Dret de Decidir , carrer Rocafort 242, bis 08029 Barcelona a l´atenció d´en Joan Fradera o bé a decideixodecidir@gmail.com

GràciesPENSAMENTS per PILAR PORCEL


PER PENSAR-HI

Hi ha qui RECLAMA més sardanes i música de cobla
Hi ha qui RECLAMA més català al carrer
Hi ha qui RECLAMA més trens, més carreteres, més avions
Hi ha qui RECLAMA més diners, més competències, més autonomia
Hi ha qui RECLAMA el dret a decidir...

No ho perdem de vista: DECIDIM CADA DIA

Quan passem de llarg del so de la tenora
Quan la televisió més vista a Catalunya en TV5
Quan ens dirigim en castellà al botiguer, a l’estranger, al veí del tercer primera
Quan canviem de parla en presència d’un castellà o simplement d’u desconegut
Quan veiem una pel·lícula doblada en castellà podent-ho fer només desplaçant-nos a un cinema d’extraradi que la projecten en versió catalana
Quan no protestem si algun “Erasmus” ens demana les classes en castellà
Quan comprem l’edició castellana d’un llibre de forta nomenada ( molt promocionat) i no esperem tres mesos que surti la versió en català
Quan cantants nascuts i formats a Catalunya, canten en anglès i omplen estadis
Quan preferim “ la Rosa de España” als Pets (posem per cas) en els Programes de les Festes Majors
Quan votem un partit de dependència espanyola o no anem a votar
Quan, quan, quan...

PENSEM-HI

Sí RECLAMEM actuem com un adolescent que demana permís al pare per arribar més tard de les 2 de la matinada amb l’esperança de que li digui que no arribi després de la 1.

DECIDIM quan som prou grans per fer-ho i assumim les conseqüències de les nostres decisions.

Hi ha qui DIU I PENSA: Una Catalunya feixista no m’interessa, ja m’està bé com estic...
Hi ha qui DIU I PENSA: Una Catalunya comunista no m’interessa, ja m’està bé com estic...
Hi ha qui DIU I PENSA: La independència no és possible, ja m’està bé com estic...
Hi ha qui DIU I PENSA: Fa gairebé 300 anys que Catalunya ha deixat de decidir i això no és veritat. Catalunya decideix cada dia encara que podria ser que ho fes en una direcció equivocada...
Hi ha qui DIU I PENSA: els tancs els tenen els altres...

Però el dret a decidir ningú ens el pot treure i l’exercim constantment. Em sembla que si ho féssim diferent tal volta aniríem marcant un camí sens retornCOMUNICAT DE LA PLATAFORMA PEL DRET DE DECIDIR


Actes del dia 11 de setembre

La Plataforma pel Dret de Decidir fa una crida a tot el poble de Catalunya perquè participi en els actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya, per això demanem que es pengin senyeres a les finestres i balcons com a símbol de la nostra catalanitat.


També convidem tota la ciutadania als actes següents:


1) A les 12 hores del migdia, ofrena floral a l’estàtua de Rafel de Casanovas, ens trobàrem a tres quarts de dotze a la cruïlla Ronda de Sant Pere i Plaça Urquinaona, serà una ofrena conjunta de la PDD i dels voluntaris, simpatitzants i entitats que ens vulguin acompanyar en aquest acte i per cantar l’himne nacional.


2) La PDD continuarà amb la recollida de signatures en favor de la campanya Decideixo Decidir, aquesta campanya vol aconseguir que la Generalitat de Catalunya pugui convocar referèndums.

Aquest recollida es farà en diverses taules organitzades arreu del territori. A Barcelona n’hi haurà tres, una a la Mostra d’entitats de l’Arc de Triomf, una altra al Fossar de les moreres i l’altra al monument de Rafael de Casanovas.


3) A les 17 hores manifestació, convocada conjuntament amb Sobirania i Progrés, sota el lema SOM UNA NACIÓ I VOLEM ESTAT PROPI. Ens trobarem a les 17 de la tarda a la plaça Urquinaona per fer sentir la nostra veu i per proclamar els nostres drets nacionals.


4) la Plataforma pel Dret de Decidir també participarà en actes commemoratius i reivindicatius arreu del territori, convocats per les plataformes locals.


Encoratgem tota la ciutadania a sortir al carrer i a participar en els actes i, com sempre, comptem amb el vostre suport per continuar la nostra tasca en favor del Dret de Decidir.


FEM QUE AQUEST 11 DE SETEMBRE SIGUI MÉS PARTIPATIU.

FEM QUE AQUEST 11 DE SETEMBRE SIGUI UNA DIADA DE REIVINDICACIÓ NACIONAL.Comissió de comunicació

Plataforma pel Dret de DecidirPDD - PROPOSTES DE FUTUR


El futur més immediat de la Plataforma pel Dret de Decidir va lligat a la voluntat de plantar cara a tants anys d'autonomisme estèril i claudicant i de ser l'eina de conscienciació i d'extensió social del sobiranisme i del dret a exercir l'autodeterminació com a poble. Volem tirar endavant el procés d'autodeterminació amb accions i dinàmica pròpies, amb un pla de treball entorn a sis punts:

• Dret d'autodeterminació polític amb la campanya Dedideixo Decidir i les preses de posició entorn al col·lapse estatutari i la deslegitimació del Tribunal Constitucional espanyol
• Sobirania fiscal
• Incorporació de la immigració al projecte nacional
• Internacionalització del procés
• El català, eina de cohesió social
• Vertebració nacional dels Països Catalans

No comments:

Post a Comment